PARTNERS
Daniel Andreasson
Daniel Andreasson har arbetat inom TV i mer än 20 år. Han har erfarenhet av hela produktionskedjan, från idé till färdigt program, men jobbar huvudsakligen som programutvecklare, kreatör och producent.
Niklas Ladberg
Niklas har regisserat bilreklam, isprinsessor och barn. Han har varit inslags- och efterbearbetningsproducent samt regisserat events och stationsvinjetter åt Sveriges största tv-kanaler. Belönad i Promax Europa och Promax World.
Eva Ladberg
Eva är kreatör och copywriter, med gedingen erfarenhet av projekt- och produktionsledning.
Nerina Finetto
Nerina har varit producent för ett av de största projekten inom företags-television; Daimler Chrysler Business-TV. Hon har även arbetat med innovation och teknologi i Tyskland samt producerat företagsfilm och sponsorfinansierade projekt.
Daniel Chilla
Daniel Chilla är regissör och producent med mer än 20 års erfarenhet. Han har gedigen erfarenhet av berättande för samtliga medier, inklusive sociala medier.
Jessica Wikingellis
Jessica jobbar med Sociala medier och gör allt ifrån att hantera sociala mediekanaler, till att skapa strategier, rapporter och annonsering. Hon har drygt 7 års erfarenhet av att jobba i både Sverige och USA med stora internationella företag som Electrolux, Scania och Flex (Flextronics) samt mindre byråer och organisationer. Jessicas specialitet...