PARTNERS
Daniel Andreasson
Daniel Andreasson har arbetat inom TV i mer än 20 år. Han har erfarenhet av hela produktionskedjan, från idé till färdigt program, men jobbar huvudsakligen som programutvecklare, kreatör och producent.
Niklas Ladberg
Niklas har regisserat bilreklam, isprinsessor och barn. Han har varit inslags- och efterbearbetningsproducent samt regisserat events och stationsvinjetter åt Sveriges största tv-kanaler. Belönad i Promax Europa och Promax World.
Lisa Leuhusen
Lisa är strateg och senior produktionsledare. Sedan drygt tio år är hon inriktad på marknad och kommunikation.  På TV4 var hennes främsta uppgift att driva och utveckla strategiska projekt i syfte att skapa maximal utväxling i form av intresse, relation och varumärkesposition.
Eva Ladberg
Eva har lång erfarenhet som projekt- och produktionsledare inom rörlig media.
Daniel Chilla
Daniel Chilla är regissör och producent med mer än 20 års erfarenhet. Han har gedigen erfarenhet av berättande för samtliga medier, inklusive sociala medier.
Jessica Wikingellis
Jessica jobbar med Sociala medier och gör allt ifrån att hantera sociala mediekanaler, till att skapa strategier, rapporter och annonsering. Hon har drygt 7 års erfarenhet av att jobba i både Sverige och USA med stora internationella företag som Electrolux, Scania och Flex (Flextronics) samt mindre byråer och organisationer. Jessicas specialitet...